Τα Ψαλίδια DUNE είναι σχεδιασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, από σφυρήλατο ατσάλι (440C - 61 HRC) ιδιαίτερα ανθεκτικό στην διάβρωση από την θερμότητα και την υγρασία.

                Οι κοίλες λεπίδες τους είναι τροχισμένες 2 φορές για καλύτερη ακρίβεια κοπής με στρογγυλεμένες  άκρες για να μην προκαλούν τραυματισμούς .

-   Έχουν εργονομική λαβή με αφαιρούμενο  βιδωτό  “fingerrest” , που διευκολύνει την ισορροπία του χεριού κατά το κούρεμα.

-  Σιγαστήρα “silencer”, ο οποίος είναι ένα μικρό ελαστικό πλαστικό που τοποθετείται μεταξύ των μεταλλικών δακτύλων της λαβής ώστε να μην κάνουν θόρυβο κατά το κλείσιμο του ψαλιδιού.

-  Περιέχει “κλειδί ρύθμισης” για την σωστή ρυθμίσει των δύο λεπίδων ώστε να μην φθείρετε κατά τη χρήση.

-  Κάθε ψαλίδι έρχεται σε πρακτική θήκη  αποθήκευσης και μεταφοράς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ζώνη μέσης, για την προστασία του ψαλιδιού από φθορές και πτώσεις.

                Τα προϊόντα Dune δοκιμάζονται από εξειδικευμένη επιτροπή κομμωτών (οι δοκιμές γίνονται σε κάθε στάδιο παραγωγής), για να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρινόμαστε στις επαγγελματικές προσδοκίες σας.

      

* Η σφραγίδα "ποιοτικού ελέγχου" πιστοποιεί τον τελικό έλεγχο του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής της ευκρίνειας της λεπίδας και της ποιότητας του υλικού.

                Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργαλεία και τεχνολογία σε προσιτή τιμή.

 Προτάσεις για φροντίδα:

                Αφού κόψετε, σκουπίστε τις λεπίδες σας με ένα μαλακό, στεγνό πανί. Κρατήστε το επαγγελματικό ψαλίδι κομμωτικής σας μακριά από άλλα μεταλλικά αντικείμενα που μπορεί να καταστρέψουν τις λεπίδες. (Προτάσεις: αποθηκεύστε το ψαλίδι σας στη θήκη μεταφοράς που παρέχεται από τον Dune)

                 Ελέγχετε τακτικά την σωστή ένωση των λεπίδων σας και ρυθμίστε τη, αν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιώντας το κλειδί ρύθμισης. (Η ανεπαρκής  ρύθμιση  μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις λεπίδες). 

 

ΨΑΛΙΔΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ DUNE LEFT 5.5' SCISSOR

DUNE 5.5'
Κωδικός προϊόντος (SKU)
49009
ΨΑΛΙΔΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ DUNE LEFT 5.5' SCISSOR
157,00 €
-
+