210 96 14 595

Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ / ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Η εταιρία μας σας παρέχει την δυνατότητα να παραγγείλετε όποιο από τα προϊόντα μας σας ενδιαφέρει και να σας αποσταλεί με τους εξής τρόπους πληρωμής:
● Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
● Αντικαταβολή
● Κατάθεση σε Τράπεζα σε κάποιον από τους εξής λογαριασμούς:
► Εθνική Τράπεζα: GR4501100730000007348403309
► Alpha Bank: GR9501402630263002320000953
Η διαδικασία της παραγγελίας γίνεται ως εξής: Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και τοποθετήστε το στο καλάθι αγορών Κάντε αποστολή της παραγγελίας σας. Επικοινωνούμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της αποστολής είτε με e-mail είτε τηλεφωνικώς και προχωράει η αποστολή της παραγγελίας σας.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Οι αγορές μέσω του site xenou.gr γίνονται με τους εξής τρόπους:
1. Αποστολή στον χώρο σας (μόνο εντός Νοτίων προαστίων Αττικής) Η αποστολή στο χώρο σας γίνεται με οχήματα της εταιρίας, ανάλογα με το βάρος και τον όγκο των προϊόντων, εντός 1-3 ημερών. Η εξόφληση γίνεται κατά την παραλαβή των προϊόντων είτε με μετρητά είτε με POS. Για την αποστολή αυτή δεν χρεώνεστε.
2. Αποστολή στην υπόλοιπη Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα Η αποστολή στο χώρο σας γίνεται είτε με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική / ACS) με χρέωση δική σας (€4.80 για πακέτο έως 4Kgr). Τα εμπορεύματα στέλνονται με αντικαταβολή ή ελεύθερα εφόσον έχει προηγηθεί κατάθεση των χρημάτων. Αποστολή εντός 1 - 4 ημερών (σε περίπτωση δύσβατης περιοχής ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβληθεί). Επίσης, σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά εξοπλισμό ή γενικά πακέτα μεγάλου όγκου και βάρους, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννοήσεως.
3. Παραλαβή από το κατάστημα Καμία επιπλέον επιβάρυνση δεν θα χρεώνεται για παραλαβή από το κατάστημα. Η εξόφληση γίνεται κατά την παραλαβή των προϊόντων. Οι υπεύθυνοι του τμήματος e-shop xenou.gr θα επικοινωνήσουν μαζί σας για το πότε η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
Για να παραλάβετε από το κατάστημά μας, απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων ή τηλεφωνική ή on-line παραγγελία και να σας έχουμε επιβεβαιώσει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Μετά από την ενημέρωσή μας οτι η παραγγελία σας βρίσκεται στο κατάστημα, εάν δεν την παραλάβετε στο χρονικό διάστημα εντός 3 (τριών) εργάσιμων ημερών, αυτή θα ακυρώνεται. Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στην πλειονότητά τους, είναι ίδιες με αυτές του φυσικού καταστημάτος μας, αλλά μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση σε περίπτωση αποκλειστικά ηλεκτρονικών προσφορών και εκπτώσεων. Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές από τα καταστήματα είναι ίδιο με τις ώρες λειτουργίας μας, δηλαδή: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00- 18:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-20:30 και Σάββατο 10:00 - 15:00 (εκτός εορτών και αργιών).

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας είτε μερικά είτε ολικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αντιπρόσωπο της εταιρίας στο τηλέφωνο 210-9614595. Η δυνατότητα ακύρωσης μιας παραγγελίας είναι εφικτή μέχρι την στιγμή που θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Από εκεί και μετά την επιβεβαίωση σας δεν είναι δυνατή η ακύρωση παραγγελίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

Το e-shop xenou.gr, με την επωνυμία ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του Ν.2472/1997.

Μάθετε πρώτοι τα Νέα μας