210 96 14 595

Εταιρεία

Η εταιρεία «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» ιδρύθηκε το 2003 σαν συνέχεια της εταιρείας «ΞΕΝΟΣ» που είχε ιδρυθεί από τον πατέρα της ιδιοκτήτριας Ξένο Ιωάννη το 1976 στο κέντρο της Αθήνας. Στην Γλυφάδα άνοιξε το κατάστημα μεταπώλησης με επώνυμα προϊόντα, μηχανήματα και έπιπλα κομμωτηρίου. Δύο χρόνια μετά, το 2005 η εταιρεία «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» γίνεται αντιπρόσωπος για την εταιρία “EF exclusive” και μπαίνει δυναμικά στον τομέα της αισθητικής άκρων και ονυχοπλαστικής ανοίγοντας πάνω από το κατάστημα, σχόλη 300τ.μ. αρχικά για Νύχια και Μακιγιάζ και στη συνέχεια κομμωτική και αισθητική προσώπου.

Μεγάλος σταθμός στο δυναμικό της εταιρείας είναι η απόκτηση της αντιπροσωπείας “Compagnia Del Colore” τo 2010 .Παράλληλα στην εκπαίδευση, όσον αφορά την Κομμωτική τέχνη, γίνεται χρήση των προϊόντων “Compagnia Del Colore”, ενώ παράλληλα γίνεται προώθηση αυτών και από το κατάστημα μεταπώλησης. Με συνεργασίες και δυναμικές αντιπροσωπίες, τόσο με brand του εξωτερικού όσο και ελληνικές, δυναμώνει ο εταιρικός χαρακτήρας της επιχείρησης και αυξάνονται οι υπηρεσίες στην εκπαίδευση που προσφέρει η σχολή «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» που το 2016 πιστοποιείται πλέον ως ΚΔΒΜ 1.

Παράλληλα με τα επώνυμα προϊόντα και μηχανήματα ο τομέας της κομμωτικής εμπλουτίζεται με τις εταιρείες “TAKAI Scissors, LABOR Pro, Gordon for barbers, Ricki Parodi hair tools και JasΟre. Παράλληλα και ο τομέας της αισθητικής άκρων μεγαλώνει με τις εταιρείες JasΟre, LABOR Pro με τη Wictor και την Ella Milla.

Η εταιρεία όμως δεν σταματά εκεί! Θέλοντας να ενισχύσει τις πολλαπλές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένα εκπαιδευτικό κέντρο ομορφιάς , συνεργάζεται με την CLD extension lashes και επεκτείνει και την εκπαίδευση της προς αυτόν τον τομέα μεγαλώνοντας παράλληλα και την γκάμα των προϊόντων για τον επαγγελματία. Το τελευταίο απόκτημα της «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» είναι η εταιρεία “Purles” που απευθύνεται αποκλειστικά στον/στην αισθητικό που θέλει να προσφέρει ό,τι καλύτερο με εξειδικευμένο προϊόν στον πελάτη του. Η αισθητική προσώπου και σώματος επίσης προστίθεται στη εκπαίδευση το 2017 ως τον τελευταίο τομέα εξειδίκευσης της ομορφιάς μέχρι τώρα… (γιατί συνεχώς προστίθενται νέα προγράμματα).

Τον Μάιο του 2017 η εταιρεία «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» μεγαλώνει το δίκτυο μεταπώλησης με ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ενώ το 2018 δημιουργείται ένα νέο δίκτυο πώλησης για την επαρχία.

Μια εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται, μεγαλώνει την “οικογένεια” της, προσφέρει δωρεάν σεμινάρια σε επαγγελματίες, κάλυψη από τεχνικό τμήμα και επισκευές εργαλείων (service) καθώς και διανομή στον χώρο σας!

Η πολυετή πείρα στον χώρο και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού με σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εταιρεία. Ο εξωστρεφής και πολυδιάστατος χαρακτήρας της εταιρείας βάζει τα γερά θεμέλια του στον χώρο της ομορφιάς εδώ και δεκαετίες, μιας εταιρείας που δεν επαναπαύεται στην επιτυχία και καινοτομεί συνεχώς με νέες δραστηριότητες και προϊόντα. Με βασικό μότο “Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς!!

Μάθετε πρώτοι τα Νέα μας