Κομμωτική

Πρόγραμμα Σπουδών

Ενότητες

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΦΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΘΕΩΡΙΑ: Χρωματομετρία, Ανάλυση Τρίχας, Θεωρία Βαφών, Τεχνικές Βαφών, Υγιεινή, Τεχνολογία Υλικών, Δοκιμαστικοί Έλεγχοι των Μαλλιών, Χημεία Βαφών, Τεχνική Εφαρμογή των Βαφών, Διορθώσεις, Προβλήματα.  Δομή της τρίχας, Στάδια Περμαμάντ, Διάγνωση Μαλλιών, Διαδικασία, Προϊόντα Περμανάντ. Θεραπείες, ανταύγες, όμπρε κ.α.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ: Στο εξοπλισμένο studio εκπαίδευσης μας, η εκμάθηση γίνεται σε κούκλες και σε πραγματικά μοντέλα, σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου. Βασικές αλλά και νέες Τεχνικές Εργασίες, Βασικές και Νέες Τεχνικές Βαφών.

* Εξειδικευμένη εκπαίδευση στις τεχνικές βαφών που μας δίνει όλα τα εφόδια για ένα δυναμικό ξεκίνημα. Στο εξοπλισμένο studio μας, η εκμάθηση γίνεται σε κούκλες και σε πραγματικά μοντέλα, σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

ΘΕΩΡΙΑ: Χτενίσματα με ρόλευ, με πιστολάκι, με ηλεκτρικά εργαλεία. Βραδυνά καλλιτεχνικά χτενίσματα και χτενίσματα Μόδας.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ: Εφαρμογή σε κούκλες και σε πραγματικά μοντέλα.

* Εξιδίκευση στα γυναικεία χτενίσματα. Ξεκινάμε από κλασικές τεχνικές απαραίτητες στην τέχνη της Κομμωτικής και ολοκληρώνουμε με σύγχρονα χτενίσματα Μόδας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ & ΑΝΤΡΙΚΩΝ ΚΟΥΡΕΜΑΤΩΝ

ΘΕΩΡΙΑ: Προσωπομετρία - Υγιεινή.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ: 18 Τεχνικές κουρεμάτων step by step. Εκτός από τις βασικές / κλασσικές γραμμές, διδάσκονται μοντέρνες τεχνικές έτσι ώστε να είσθε πλήρως καταρτησμένοι στις κομμωτικές εργασίες του σήμερα. Η εκμάθηση γίνεται σε κούκλες και σε πραγματικά μοντέλα. Στο τέλος κάθε κουπ θα δημιουργούμε και το styling της κάθε γραμμής. 

* Απαραίτητες βασικές γνώσεις για τα γυναικεία κουρέματα και Νέες σύγχρονες τεχνικές. Το σεμινάριο περιλαμβάνει όλες τις ανάγκες των αντρικών κουρεμάτων ξεκινώντας από τα βασικά και καταλήγωντας σε μοντέρνες κουπ ειδικά για άντρες.

 

  • Τα υλικά για την εκμάθηση τα παρέχει η σχολή μας.
  • Γίνεται καλύτερη τιμή στους μαθητές της σχολής μας στα προϊόντα του καταστήματος μας. 
  • Τα μαθήματα είναι τετράωρα είτε πρωϊνά 09:00 - 13:00 είτε απογευματινά 16:00 - 20:00, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. 
 

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ