210 96 14 595

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΣΕΤ 36 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ REFECTOCIL EYELASH CURL

Κωδικός προϊόντος(SKU): 10015
98,00 €

Η τεχνική κατσαρώματος  Eyelash Curl σας δίνει μια ματιά, που είναι εκπληκτική αλλά φυσική. Κατσαρώνει τις βλεφαρίδες και αφήνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα έχοντας τέλειο στυλ όλο το εικοσιτετράωρο!

Τέλεια μπούκλα για οποιοδήποτε μήκος βλεφαρίδας

Διαρκεί έως και 6 εβδομάδες

Απλή εφαρμογή με ενισχυμένη  φόρμουλα θρέψης.

Για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα, βάψτε τις βλεφαρίδες μετά ακριβώς από το κατσάρωμα.  Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρόνος εφαρμογής μειώνεται σε μόλις δύο λεπτά.

Οδηγίες εφαρμογής :

Aφαιρέστε τους φακούς επαφής. Καθαρίστε την περιοχή των ματιών με αφαίρεση μακιγιάζ Micellar και αλατούχο διάλυμα. Επιλέξτε το μέγεθος του μαξιλαριού ανύψωσης (ρολάκι) ανάλογα με το μήκος και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απλώστε κόλλα στο πίσω μέρος από το ρολάκι και αφήστε να στεγνώσει. Συνδέστε το επίθεμα στο βλέφαρο. Εφαρμόστε κόλλα στο ρολάκια και τακτοποιήστε τις βλεφαρίδες. Εφαρμόστε τη 1 φάση (lash perm) και αφήστε χρόνο παραμονής 8 λεπτά. Εφαρμόστε τη δεύτερη φάση (neutralizer) και αφήστε χρόνο παραμονής 5 λεπτά. Χρωματίστε τις βλεφαρίδες ενώ εξακολουθούν να βρίσκονται στο ρολάκι και αφήστε χρόνο παραμονής 2 λεπτά. Αφαιρέστε το χρώμα και τα ρολάκια με βρεγμένο βαμβάκι.

Συστατικά :

Lashperm: Aqua, Thiolactic Acid, Cetearyl Alcohol, Ammonia, Ammonium Bicarbonate, Hydrolyzed Collagen, Ceteareth-20, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Cysteine Hcl, Sodium Laureth Sulfate, Ci 47005, Sodium Sulfate.

Neutralizer: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Sodium Phosphate, Parfum. Glue: Vp/Va Copolymer, Alcohol Denat., Aqua.

Μάθετε πρώτοι τα Νέα μας