210 96 14 595

ΝΤΕΚΑΠΑΖ MAGIC MUD LIGHTENER 500ml KIS

KIS
Κωδικός προϊόντος(SKU): 39091
30,93 €

MagicMudLightner 9+

Τι είναι αυτό?

Το MagicMudLightener είναι ένα πραγματικά θαυματουργό ντεκαπάζ, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο στην αγορά. Είναι ασφαλές, είναι γρήγορο και ξανοίγει έως και 9 τόνους πιο ανοιχτό!

Τι το κάνει τόσο διαφορετικό;

Πρώτα από όλα είναι Vegan, αλλά αυτό είναι το λιγότερο: Λόγω της ειδικής σύνθεσής του είναι η πρώτη σκόνη ξανοίγματος που δεν κατατάσσεται ως επικίνδυνη!* 

ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ:

• Η υφή του KISMagicMuds είναι παχύρευστο, απαλό και κρεμώδης.

• Πολύ εύκολο στην ανάμειξη και απόλυτα ευχάριστο κατά την εφαρμογή του λόγω της υπέροχης υφής του.

• Πολύ εύκολη εφαρμογή τόσο σε μακριά όσο και σε πιο κοντά μαλλιά χωρίς να στάζει. 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

• Η φόρμουλα Vegan περιέχει Υαλουρονικό Οξύ (το πιο ΔΥΝΑΤΟ συστατικό αυτή τη στιγμή) που βοηθά στην προστασία και την ενυδάτωση των μαλλιών.

• Τα μαλλιά παραμένουν σε καλύτερη κατάσταση, απαλά και λεία μετά τη θεραπεία.

 

Το MagicMud προορίζεται για χρήση σε σκούρα ή δύσκολα ντεκαπαρισμένα μαλλιά. Ξανοίγει εύκολα έως και 9+ τόνους και σε συνδυασμό με το NoYellowProBooster δεν έχουν τέλος οι δυνατότητες που θα σας δώσει. Κατάλληλο για όλες τις κοινές τεχνικές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό ντεκαπάζ, για γρήγορο balayage και κάθε άλλη τεχνική που έρχεται στο μυαλό σας. Γρήγορο, ασφαλή και φωτεινό!

Για τους τόνους χρώματος 7 και άνω ή για μαλλιά που έχουν προηγουμένως ντεκαπαριστεί/επεξεργασμένα χημικά, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το SnowWhiteBleach, δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο Formula1 για να οδηγείτε στην ύπαιθρο!

*Η KISHaircare έχει καταφέρει να διατηρήσει όλα τα συστατικά σε αυτή τη μοναδική φόρμουλα -απαραίτητη για αναμφισβήτητα εξαιρετικά αποτελέσματα- σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για την καλύτερη αποφυγή κινδύνου, επομένως είναι ασφαλές στη χρήση.

 

Δείτε τα βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=1aEWWJ2FHP4

https://www.youtube.com/watch?v=fboRN_UVefE

Μάθετε πρώτοι τα Νέα μας